Комплект NARINÉ BABY за бебета само на кърма

пробиотици за бебета на кърма

NARINÉ BABY ESSENTIAL и NARINÉ BABY MAXIMUM

Отстраняват основната причина за колики и алергии – дисбактериозата. Създава и поддържа полезната микрофлора. Нормалната микрофлора на дебелото черво осигурява висок имунитет, предпазва от атопичен дерматит, бронхиална астма, значително подобрява състоянието при аутизъм . Особено подходяща при деца родени със секцио, при запек, диария, жълто-зелени изпражнения, хранителни непоносимости, след антибиотично лечение. СПЕЦИАЛНО ЗА БЕБЕТА, КОИТО СА САМО НА КЪРМА. Клинично тествани. При бебета на смесено хранене или само на адaптирано мляко да се ползва комплект NARINE BABY Plus с Инулин

Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията в листовката.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм. Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-8°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.