Пробиотична хранителна добавка „Наринé“ – 40 лева.

Купи

 

Течен ацидофилен концентрат

Състав: живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus щам, n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Допринася за увеличаване на здравословната микрофлора.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé ” е високоефективен течен ацидофилен концентрат от ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus, щам n.v. Ep 317/402 в хранителна среда.

Бактерията Lactobacillus acidophilus, щам n.v. Ep 317/402 живее в организма на човека. С нея хората се раждат. Тя е високоактивна млечно-кисела бактерия, която обитава храносмилателния тракт на човека и се колонизира в лигавицата на дебелото черво, където живее в симбиоза заедно с бифидобактериите. Освен това естествено се намира и във влагалището.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé” е с висока концентрация на колонизиращите бактерии, което осигурява поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма, която предлагаме, е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си.

Разфасовка: Течен ацидофилен концентрат 175 мл

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура.
Използвай до 7 дни след отваряне на флакона.
Да се разтръска преди употреба.
Да не се нагрява над 40°С!
Да не се затопля в микровълнова печка!
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Условия на съхранение: При температура 2-6°С

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Забележка: Двете добавки от серията „Наринé“ работят заедно, като първо се приема „Наринé“, а седмица след това се добавя и „Наринé макс“.

Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм. Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Търговска марка: „Наринé”