Пробиотична хранителна добавка „Наринé макс“ – 40 лева.

Купи

Течен бактериален концентрат.

Състав: 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium Breve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Допринася за увеличаване на здравословната микрофлора.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé макс” е високоефективна и хипоалергенна комбинация от 12 сертифицирани пробиотични вида в хранителна среда, която предлага цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми.

Продуктът е уникална комбинация от колонизиращи и преходни бактерии, осигуряваща пълна поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт.
Течната форма, която предлагаме, е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé макс” е продукт, който предлага цялостен спектър от синергични и допълнителни видове бактерии за онези лица, които се нуждаят от значително по-високо количество различни пробиотични микроорганизми за поддържане на доброто здравословно състояние на червата.

Разфасовка: Течен бактериален концентрат 175 мл

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура.
Използвай до 7 дни след отваряне на флакона.
Да се разтръска преди употреба.
Да не се нагрява над 40°С!
Да не се затопля в микровълнова печка!
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Условия на съхранение: При температура 2-6°С.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Забележка: Двете добавки от серията „Наринé“ работят заедно, като първо се приема „Наринé“, а седмица след това се добавя и „Наринé макс“.

Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм. Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Търговска марка: „Наринé”