Създадохме през 2017 г. „Наринé България” АД, за да дадем лице на екипа, който застава зад проекта с продуктите и търговската марка „Наринé”.

Стартираме с Ацидофилно мляко „Наринé”, но разработваме цяла гама продукти, в които основната съставка са живите ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus, щам n.v. Ep 317/402.

„Наринé” наистина е повече от мляко !

Екипът, създал „Наринé”, е от предприемачи и специалисти с дългогодишен опит в разработването и въвеждането в практиката на иновативни продукти, работещи идеи и трансфер на знания в сферата на хранително-вкусовата промишленост, козметиката, електрониката, холистичната медицина.

***

За нас е важно да предложим качествен, натурален, истински продукт за хората. Затова за производството на първото българско ацидофилно мляко„Наринé” се доверихме на една от най-добрите български фирми за производство на мляко и млечни продукти – „Елви” ООД – с. Велковци, община Габрово. 

elviДружеството е създадено през 2000 г. като правоприемник на фирмите на двамата съсобственици, които работят заедно още от 1991 г. През годините „Елви” ООД разраства дейността си, регистрира марката „Боженци”, закупува нови собствени производствени помещения, агрегати и съоръжения за преработка на мляко, животни, земя, селскостопанска техника и фуражи, за да направи почти напълно затворен производствения цикъл, като по този начин максимално контролира качеството на произвежданата продукция – кисело и прясно мляко, масло, сирене и кашкавал, млечни десерти. Всичко това утвърди във времето фирма „Елви” ООД като един от най-големите български производители на качествено мляко и млечни продукти.

Ацидофилно мляко „Наринé” се разпространява от дистрибуторската мрежа на „Елви” ООД.

Информация за търговските представители на дружеството и/или как да станете дистрибутори, можете да намерите на сайта на „Елви” ООД, като последвате линка

 

http://www.elvimilk.bg/logistics

 

Информация за търговските обекти в страната, откъдето да закупите Ацидофилно мляко „Наринé”, можете да намерите на страницата КОНТАКТИ.